Niels M. Christensen

Folketingskandidat

Niels M. Christensen

Folketingskandidat

Kritisk Infrastruktur.

Det er jo så godt at være GOD og GRØN, især når det kan gøres for andre mennesker penge og opsparing. De gamle partier, og især fremsat af Kristian Jensen V, de har travlt med at sælge ud af vigtige danske institutioner og Taktisk vigtige ting i vores samfund. MÆRKELIGT.. Tilsyneladende så er det fordi "Man" vil stå højt på det international Grønne "Godheds index",. Kristian Jensen, og Ørsted/DONG, gør hvad de kan ser vi.
Man vil stå for GRØN OMSTILLING i hele Verdenen..!!!! Hmm... har danmark råd til det.. Og skal det være som Vinden Blæser..! ( og med ca 40-100 % tilskud fra dig og mig, og VORES EL..NET..)
Salg af EL nettet..

Jeg er borgerlig,, Liberal tænkende. Jeg burde jo nok være en der er med på bølgen ”Privatiser mest muligt”, og det er jeg også på de fleste punkter. ! ( ja selv store dele af sundhedsvæsenet kan og bør privatiseres, men herom senere).

Men civile og forsvars taktiske strukturer skal forblive under dansk og helst under lokal kontrol. I disse dage er det EL nettet det handler om, men tidligere har ”de dumme Københavnere”, herunder også de fleste gamle partier i folketinget, blindt fulgt ”Eksperter”, der har regnet et eller andet ud.. De gamle partier har ikke fulgt med, set efter, følt efter,, er det her nu også Sund fornuft.!

Eksperter med dyre computere regnede ud at Danmark skulle sælge ”Statens Serum Institut”…! Serum..!, serum er et samfunds Taktisk Vigtig enhed*1. Men de gamle partier så det ikke. TDC og dermed det Taktisk Vigtige *2, fibernet. Solgt til udenlandsk kapitalfond. (det Fibernet som Folketinget, Politiet og som Militæret bruger..!). Og endnu værre.. De Software systemer som styrer Fibernettet.. Det er Kinesisk..! (Huwai).
Listen kunne blive endnu længere. Men konklusionen er at såkaldt ”Kritisk infrastruktur”, det skal være under National kontrol.. Og tænker man som jeg lidt ”Forsvars taktisk”,, så virker de gamle partier, og tilhørende embedsapparat, ret intelligent.
Jeg har for 2 år siden set lidt skriveri om at man jo også kunne SÆLGE !!... Danmarks Grundvand.. !! Men der hører DUMHEDEN vel op..?? ,, eller..? !
Jeg har set et forslag om at der oprettes et AMBA selskab som forbrugerne ejer. Og det lyder jo klogt og rimeligt, men tankevækkende,, det var jo der vi kom fra for mange år siden..!! Før DJØFERNE, = (jurister og økonomer) begyndte at styre verdenen..!

SÅ tilbage til Folket,, sagde en Borgerlig, ja det sagde jeg, når det gælder Livsvigtige funktioner..!

Niels M. Christensen folketings kandidat for Nye Borgerlige, Nordjylland.