Niels M. Christensen

Folketingskandidat

Niels M. Christensen

Folketingskandidat

Hvorfor i Folketinget?

Kort om mig:

Jeg har to firmaer for tiden. Maskinhandel og Skrothandel. Har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 12. Jeg har Meget stor erhvervs erfaring indenfor flere erhverv. Mekaniker + flymekaniker, Forsvaret, Pædagogikum, Alle HF fag. Maskintekniker, Faglærer, Landmand. Maskinhandel, Skrot handel. Mv. Og stor interesse for National og international politik. Jeg har været medlem af DF, blev smidt ud ca i 2006. Har også været med i LA ca i et år, men kunne ikke acceptere LA ret længe. Så kom NYE BORGERLIGE.. !! Og her føler jeg mig hjemme..!!

ellers: Er husmands søn der har opbygget mig selv. Har dejlig kæreste, 3 børn, 4 børnebørn, er ca. 65 år, men tror ikke på det selv.

Hvorfor Nye Borgerlige?

Jeg stiller op for Nye Borgerlige Fordi:

Politikerne skal bestemme meget mindre. Alle de gamle har i forskellige regeringer, indført utallige Love..! Alt for mange.. Alt for mange Love og regler.!

Staten har dermed fået alt for meget magt over os Borgere.!

Jeg vil kæmpe for at Staten bliver Meget mindre.! Og for at så meget af central administrationen som muligt nedlægges, og at nødvendige funktioner og opgaver overlades til Kommunerne.

Staten skal kun tage sig af overordnede opgaver som Forsvar, Efterretningstjenester, Diplomati, Staten skal have overordnet tilsyn med Infrastruktur, International planlægning,, , og lignende.

Flest mulige beslutninger ligger ved borgeren selv. Og ved de lokale myndigheder der er nærmest til at træffe beslutningerne.

ALT SKATTE ADMINISTRATION skal tilbage til kommunerne. Afgifter skal fastsættes lokalt i det omfang de skønnes nødvendige.

Selvejende skoler, selvejende plejehjem. Selvejende kommuner. Kommunen skal have overordnet tilsyn så rammer og mål for institutioner fastholdes.

Generelt, Mål styring. Ikke detalje styring.