Klaus Juel Hansen

Folketingskandidat

Klaus Juel Hansen

Folketingskandidat

"Ikke flere lappeløsninger"

Stem personligt på Klaus Juel Hansen

En retfærdig udlændingepolitik, der virker:

  • Stop al asylbehandling i Danmark
  • Udvis kriminelle udlændinge efter første dom
  • Lad udlændinge forsørge sig selv
  • Gør integration til et personligt ansvar
  • Opsig flygtningekonventioner

Nye Borgerliges udlændingepolitik vil spare samfundet for mange udgifter. Det betyder, at vi kan lette skatter og afgifter for 24 mia. kr. uden at berøre velfærden.

Vi vil blandt andet halvere afgiften på elektricitet, benzin og biler, og fjerne afgiften helt på øl, vin, spiritus, chokolade og is for de penge, som den nuværende forfejlede udlændingepolitik koster.

"Det ligger dybt i den danske kultur, at vi tager os af hinanden. Den kultur skal vi værne om. Nye borgerlige vil gøre op med regler og kontrol. Vi vil også sikre, at offentlig forsørgelse reserveres til danske statsborgere. Udlændinge må forsikre sig selv."
-- Pernille Vermund, partiformand

Mit politiske virke er startet med Nye Borgerliges opståen, da jeg her kan se mine tanker om hvor Danmark er på vej hen omsat til en politik som kan få Danmark på rette spor igen.

Den store tilstrømning af uintegrerbare folk fra MENA landene har betydet store ændringer i vores førhen rolige og sikre land, ghettodannelser med områder hvor man som almindelig dansker ikke tør gå ind, og en generel utryghed ved at færdes i gaderne alene, ikke mindst for vores kvinder. Ligeledes betyder den store mængde, at vi økonomisk bliver udfordret, da disse indvandrede ikke bidrager med noget til samfundet, andet end udgifter.

Dette mærkes overalt med nedskæringer, da pengene jo kun kan bruges et sted.

Ligeledes er den store mængde DJØF’er i det offentlige, hvoraf mange kun laver unødigt papirnusseri/kontrol, noget der skal kigges på. Der skal bruges penge på varme hænder i stedet for kontrolinstanser.

Staten skal generelt ha’ mindre magt over det enkelte individ, staten skal ikke blande sig i alt hvad vi laver fra fødsel til død. Staten skal sørge for et sikkerhedsnet så man kan overleve i en kort periode, skulle dette blive tvingende nødvendigt, men på et absolut minimum.

Følg Klaus' valgkamp på Facebook

Støt min kamp for Danmark på Mobilepay 76449